Kansan Ääni: vuodesta 2002

Kansan Ääni on vasemmistolainen mielipidelehti
työn, toimeentulon, rauhan ja kansanvallan puolesta. Lehti ilmestyy kuusi kertaa vuodessa.

_______________________

Kansan Äänen tilaukset:
Kansan Ääni PL 780
00101 Helsinki

E-mail:
tilaukset.kansanaani@
gmail.com

Tilatessasi ilmoita nimesi, lähiosoitteesi sekä postinumero- ja toimipaikka.

Vuosikerta 20 euroa.

Tilauksen maksu:
Saaja: EU:n vastainen Kansanrintama ry.
Tilinumero:FI0855411420027966

_______________________

Julkaisijajärjestöt:

EU:n Vastainen Kansanrintama ry.

Kommunistien Liitto ry.

Sodan- ja Fasisminvastainen Työ ry.

Suomen Työväenpuolue rp.


Vappuna osoitettiin mieltä työläisten lakko-oikeuden puolesta

 

workerspartyoffinlanddemonst.jpgTyöväen vappua 2010 vietettiin monilla eri paikkakunnilla. Suomen Työväenpuolue osallistui vappumarsseihin- ja tapahtumiin Helsingissä, Kuopiossa, Sonkajärvellä ja Tampereella.

Suomen Työväenpuolueen vappupuheissa ilmaistiin tukea viimeaikaisille työtaisteluille ja työläisten lakko-oikeudelle. STP:n vappujuhlien puhujat korostivat lakko-oikeuden olevan työtätekevien itsestäänselvä oikeus ja tuomitsivat jyrkästi hallituksen ja elinkeinoelämän piiristä kuuluneet vaatimukset tämän oikeuden rajoittamisesta.

Vappumarseilla vaadittiin myös vasemmiston laajempaa rintamaa uusoikeistolaista politiikkaa vastaan. Puheissaan Sonkajärven vappujuhlassa ja Kuopion torilla STP:n puheenjohtaja Juhani Tanski korosti puolueen tahtoa rakentaa yhteistä kansanrintamaa: - Suomen kansa tarvitsee entisen SKDL:n kaltaista rohkeaa ja viisasta voimaa puolustamaan työtätekevän kansan etuja pääomien omistajien ja poliittisen oikeiston ahneita pyrkimyksiä vastaan. Suomen Työväenpuolue on valmis ilman ehtoja neuvotteluihin suurpääoman vastaisen liiton muodostamiseksi.