Kansan Ääni: vuodesta 2002

Kansan Ääni on vasemmistolainen mielipidelehti
työn, toimeentulon, rauhan ja kansanvallan puolesta. Lehti ilmestyy kuusi kertaa vuodessa.

_______________________

Kansan Äänen tilaukset:


E-mail:
tilaukset.kansanaani@
gmail.com

Tilatessasi ilmoita nimesi, lähiosoitteesi sekä postinumero- ja toimipaikka.

Vuosikerta 20 euroa.

Tilauksen maksu:
Saaja: EU:n vastainen Kansanrintama ry.
Tilinumero:FI0855411420027966

_______________________

Julkaisijajärjestöt:

EU:n Vastainen Kansanrintama ry.

Kommunistien Liitto ry.

Sodan- ja Fasisminvastainen Työ ry.

Suomen Työväenpuolue rp.


Suomea vaaditaan lopettamaan asekauppa Israeliin

Kansan Ääni 01.06.2010

Suomen Työväenpuolue tuomitsee tänään julkistamassa kannanotossaan Israelin armeijan erikoisjoukkojen toteuttaman verilöylyn Gazaan matkalla ollutta avustussaattuetta kohtaan ja pitää iskua merirosvouksena.

Kannanotossaan STP vaatii Suomea  lopettamaan asekauppansa Israelin kanssa samoin kuin vaatii Suomea ajamaan kansainvälistä kauppasaartoa Israelia kohtaan.

STP:n kannanotossa kehoitetaan myös lopettamaan Gazan epäinhimillinen saarto.

Israelin armeijan erikoisjoukot hyökkäsivät kovalla voimalla Gazaan matkalla olleen, avustustarvikkeita kuljettaneen laivasaattueen kimppuun  maanantaina 31. toukokuuta. Iskussa kuoli tietojen mukaan yhdeksän ihmistä ja kymmeniä haavoittui. Avustussaattueessa mukana olleet sadat avustustyöntekijät ja rauhanaktivistit ovat parhaillaan pidätettynä Israelissa. Israel on eristänyt kidnappaamansa aktivistit, eikä ole tähän mennessä päästänyt toimittajia tai kansainvälisten ihmisoikeusjärjestöjen edustajia heitä tapaamaan.

Israelin isku on nostattanut valtaisan vastalauseiden myrskyn maailmalla. Suomessa toimivat Palestiina-solidaarisuusjärjestöt ja Suomen Hands off Venezuela-liike ovat vaatineet välitöntä kansainvälistä tutkimusta Israelin toteuttamasta verilöylystä. Israelin toimia kritisoitiin myös tänään Helsingissä järjestetyssä, satoja ihmisiä paikalle keränneessä mielenosoituksessa.